Skip to content
Gebruik je eigen foto of kies een van onze ontwerpen, tot snel!

Zo werkt het:

1_maten_en_foto_keukenprint_schiedam

1. Maten opnemen

Heb je een Keukenprint besteld? Na ontvangst van je bestelling nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op om de opdracht door te spreken. We ontvangen graag per e-mail een maattekening en foto van je huidige keuken. Zo kunnen we rekening houden met de plaats van de kraan en contactdozen.

2_schets_controle_tekening_keukenprint_schiedam

2. Ontwerp

Na ontvangst van de foto en afmetingen starten wij met het ontwerp. Voordat we gaan printen krijg je eerst nog de uitgewerkte freestekening ter controle. Ook ontvang je een voorbeeld van de achterwand gefotoshopt in jouw keuken, zodat je een beeld krijgt hoe het eruit komt te zien. Kies je voor een eigen foto? Zorg ervoor dat deze minimaal 3.400 pixels per 100 cm groot is.

3_testprint_keukenprint_schiedam

3. Proefafdruk

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Bestel dan een proefafdruk. Zo zie je (een deel van) de foto, het patroon en de kleuren op ware grootte in jouw keuken. De proefafdruk is € 45,- inclusief BTW en verzending en wordt binnen 5 werkdagen geleverd.

4_5_werkdagen_keukenprint_schiedam

4. Goedkeuring

Voor het ontwerpen van de achterwand hebben we 4 tot 6 dagen nodig. Wij ontwerpen elke keukenachterwand handmatig. Pas als je helemaal tevreden bent en goedkeuring hebt gegeven, zetten we de productie in gang. Geef het gerust aan als je kleine aanpassingen wilt in het ontwerp. We bespreken graag de mogelijkheden om een perfecte Keukenprint achterwand te maken.

5_final_keukenprint_schiedam

5. Tijd voor de productie!

Na goedkeuring van het ontwerp wordt de Keukenprint achterwand geproduceerd. De wand wordt binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd.
Vragen? Bel of mail ons. Op ma t/m za van 08.00 tot 19.00 uur: +31 6 47203646 of info@keukenprint.nl.
6_nieuwe_keuken_keukenprint_schiedam

6. Eindresultaat

Natuurlijk zijn wij, net als jij, heel benieuwd naar het eindresultaat.
Met jouw toestemming plaatsen we graag een foto, die je ons kan toesturen via e-mail, in onze galerie als inspiratie voor andere geïnteresseerden.

De waardering van keukenprint.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 52 reviews.
Scroll To Top